EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD og BTC / USD 14. juli Live Entry Points

Våre gratis handelssignaler for EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD og BTC / USD inkluderer tekniske utsikter som følgende:

På fredag ​​prøvde EUR / USD å bryte under 200 Moving Average (mørk blå linje) dynamisk støtte, men mislyktes og lukket dagen nær 50 Moving Average (rød linje) dynamisk motstand. På mandag fortsatte bullish trend og paret nådde 1.1375 nivå. I tilfelle paret klarer å bryte over 1.1400 nivå, regner jeg med at EUR / USD vil stige ytterligere.

Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og oppføringsnivåer for EUR / USD

Mandag brøt GBP / USD under den nedre grensen til den bullish kanalen. Fra teknisk synspunkt forblir GBP / USD under 50 glidende gjennomsnitt (rød linje), men over 200 glidende gjennomsnitt (mørkeblå linje), noe som er et tegn på usikkerhet. Jeg ser etter salg under 200 Moving Average dynamisk støtte. Bitcoin Up nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og inngangsnivåer for GBP / USD.

På mandag tapte BRN / USD mer enn 1 dollar. Fra teknisk synspunkt forblir paret under både 50 glidende gjennomsnitt (rød linje) og 200 glidende gjennomsnitt (mørk blå linje), som er et signal om den bearish trenden. Jeg leter etter salgsordrer for øyeblikket. Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og inngangsnivåer for BRN / USD.

BTC / USD holder seg innenfor 500 dollar rekkevidde (8900-9400) de siste 21 handelsdagene. Det er ingen trend for øyeblikket. Jeg leter etter salgsordrer under 8900 nivå.

Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og inngangsnivåer for BTC / USD

Vi publiserer gratis handelssignaler hver dag siden 2015. Abonner på RSS-feeden vår og send nyhetsbrev på e-post for å ligge foran markedet. Vær oppmerksom på at disse signalene er oppføringene mine. Du bør alltid vurdere å gjøre forskningen din også. Handel med Forex, råvarer og kryptokurser har et høyt risikonivå. Du bør aldri investere noe mer du ville være villig til å risikere.

Du bør sørge for å sjekke hvordan du bruker AtoZ Markets Forex signaler guide. Hvis du fortsatt har flere spørsmål, følger jeg aktivt AtoZMarkets twitter. Jeg er alltid her for å svare på spørsmål relatert til våre Forex- og kryptosignaler. Send spørsmålene dine til meg på @AtoZ_Markets på Twitter.